Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/wwwsalon/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 27

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in /home/wwwsalon/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 28

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in /home/wwwsalon/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 29
Női kozmetika

Bejelentkezés: +36-30/568-7755 E-mail: szita.kata@salondiva.hu   English english flag

Női kozmetika

 

Minden arckezeléshez a szemöldök szedés-festés,bajusz szedés,szempilla festés AJÁNDÉK!!!!

 

 

 

salon-diva-nöi-kozmetika

 

 

Fiatalító kezelések 30 év felett

Célja: az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig való megőrzése. Bőrünket védeni kell a károsító hatásoktól, melyek idő előtt a bőr öregedéséhez vezetnek és e mellet vigyázni kell a fiatalságára. A sorozat főbb hatóanyagai ennek a kettős célnak megfelelően erősítik egymást.

 

Fiatalító ,hidratáló kezelés: 60 perc    Hatása: a bőr tisztább,hidratáltabb lesz,kisimítja a ráncokat

Speciális Fiatalító Alga Maszk: 60 perc   Hatása:a bőr puhább,rugalmasabb lesz,a felszíni ráncok kisimulnak ,fokozza a smink tartósságát.

Faggyúmükődést normalizáló kezelések - Problémás bőr kezelelése:

salon-diva-nöi-kozmetika2Célja: tisztítás

Felmelegedő tisztító kezelés: 60 perc

Dermabráziós tisztító kezelés: 90 perc

Speciális tisztító kezelés dermebrázióval és Alga maszkkal: 90 perc

Alapkezelés tiniknek: 50 perc

Ránctalanító kezelések 40 év felett:salon-diva-noi-kozmetika3

Célja:újraépíteni a bőr szerkezetét,feltölti a már meglévő ráncok mélyedéseit

Kaviáros Ránctalanító –Feltöltő kezelés: 75 perc

Kaviáros Tápláló kezelés: 75 perc

Érzékeny Rozáceás bőr kezelése
Függetlenül a bőr típusától-száraz,zsíros vagy kombinált-a bőr érzékeny lehet. Az érzékenység típusai :alkalmi vagy állandósult. Bármi is okozza a bőr feszül,gyulladásra hajlamos,szenved. Úgy érezni ,hogy ezt nem lehet elviselni tovább,sőt ez az állapot a mindennapos ártalmak hatására egyre rosszabbá válik.

A bőr segítségére egy gyengéd,de hatékony MATIS sorozat siet,hogy ápolja azt.

Intenzív Nyugtató kezelés: 60 perc Relaxáló,feltöltő masszázs,kifejezetten érzékeny bőrre.

Speciális alga maszk érzékeny bőrre: 60 perc Azonnali eredmény ,javul a bőr hidratáltsága, megszűnik az irritáltság, pirosodás mentessé válik.

Májfolthalványítás/Fehérítő kezelés 70 perc Cél:a meglévő májfoltok halványítása, kialakulásának megelőzése.

Különleges tengeri sós –olajos arckezelés: 60 perc Relaxáló, ápoló, hidratáló kezelés bármely bőrtípusra.

Hát tisztító kezelés: 60 perc

salon-diva-mikrodermazio

Mikrodermabrázió:

A mikrodermabrázió a megfiatalítás lehetőségét nyújtja bőrünknek, egy manuális hámlasztó, fiatalító eljárás.

A kezelés valamennyi bőrtípusnál alkalmazható, nem kellemetlen, nem fájdalmas, s az eredmény azonnal látható. A kezelés során speciálisan távolítjuk el a felső hámréteget, melynek következtében felerősödik a fiatal, működőképes bőrsejtek képződése.

Ezek a bőrsejtek felfelé vándorolnak, és lépésről-lépésre pótolják a károsodott szöveteket. A bőr hihetetlenül átjárhatóvá válik, azáltal, hogy a száraz, felső hámrétegét lecsiszoljuk, a felvitt hatóanyagok eddig nem ismert mélységbe szívódnak fel. Segítségével intenzíven tudunk halványítani kis területű problémákat, pl. pigmentfoltot, szarkalábat: s mindezt veszélytelenül, ám eredményesen, mivel a többi peeling eljárásnál a peelingezés mélysége többnyire nem szabályozható.

A kezelés már egy alkalommal is látható és tapintható eredményt hoz, de az 1-2 hetente elvégzett 5-6 alkalomból álló kúra mindenképpen tartósabb éssalon-diva-mikrodermabrázio1 jobb eredményt hoz. A hatást fokozhatjuk speciális, a kezelésekhez kikísérletezett hatóanyagok felhasználásával, kombinációjával. A kezelések ideje alatt a csiszolás után intenzív hidratálás történik, sejtregeneráló anyagokkal tápláljuk a bőrt, fokozott pigmentáció esetén melanin-képződést csökkentő anyagokat viszünk a bőrbe.

A mikrodermabrázió a kozmetikai kezelésekkel kiegészítve a leghatékonyabb kezelések közé emelkedett.

Alkalmazása:
Atrophia, hyperkeratosis, pigmentrendellenességek, öregségi foltok, sebhelyek (pl. sérülés, műtéti heg: arcon és testen egyaránt), fény és nap okozta károk, dohányzás okozta matt bőrszín, testkezelés, stria, cellulit, elszarusodott, problémás bőr esetén.

Dermabrázió-fertőtlenítés-pakolás: 50 perc

Dermabrázió tisztító-ápoló kezeléssel 90 perc

Tű nélküli mezoterápiasalon-diva-tu-nelkuli-mezo

Mezoterápiás arckezelések bőrfiatalításra,bőrfeszesítésre:

Az évek során sajnos bőrünk veszít feszességéből, rugalmasságából , megereszkedik, rugalmatlanná válik, apróbb ráncok jelennek meg rajta.Ennek egyik oka,hogy már nem termelődnek a bőrben kellő mennyiségben azok az anyagok, pl.:hyaluronsav, vitaminok, amely a bőr fiatalságát biztosítják.

A tűnélküli mezoterápia során ezen bőrmegújító, feszesítő, öregedés gátló,antioxidáns anyagokat juttatjuk közvetlenül a sejtekhez. A ráncok kisimulnak, elhalványodnak. Elektroporáció vagy más néven tűnélküli mezoterápia (virtuális mezoterápia)

Az elektrokorporáció egy technológia (virtuális mezoterápia), melyet azért fejlesztettek ki, hogy segítse az aktív anyagokat áthatolni a bőr felső rétegein, mindezt rádió frekvencia és magas feszültségű elektromágneses hullám által.

Mezoterápia kiválóan alkalmazható:

-Arcbőr felfrissítése,feszesítése -Minikai ráncok -Aknék okozta sebhelyek -Lokolizált zsirtalanítás -Narancsbőr -Hízási csikok -Petyhüdség -Plasztikai műtét elötti és utáni kezelés -Mell feszesítése -Arc és nyak feszesítése -Öregedés elleni kezelés -Hiper-pigmentáció -Keloid (vadhús) sebhelyek

Kezelések:

30-40 év közötti bőr feszesítő,fiatalító kezelés: 90 perc Teljes kúra:4-6 kezelés/heti egy alkalommalsalon-diva-tu-nelkuli-mezoterápia

45 év feletti bőr fiatalító,tápláló,ránctalanító kezelése: 90 perc Teljes kúra:6-10 kezelés/heti egy alkalommal

Fehérítő / Májfolthalványító kezelés: 90 perc

Problémás bőr kezelése / acne kezelés: 90 perc

Tű nélküli mezoterápia/ECLERIS by USA

Professzionális kozmetikai kezelések meghitt környezetben!

 

Fel