Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/wwwsalon/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 27

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in /home/wwwsalon/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 28

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in /home/wwwsalon/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 29
Masszázs

Bejelentkezés: +36-30/568-7755 E-mail: szita.kata@salondiva.hu   English english flag

Masszázs

 

 Egy kellemes masszázs biztosítja az ellazulást, a jobb közérzetet.


salon-diva-massage

A masszázs így teremti meg más szépészeti eljárásokkal karöltve a szépség külső és belső egyensúlyát.
Test és lélek egyaránt megújul,feltöltődik.

A masszázs hatását kifejti a szervezet élettani funkcióira, pozitívan befolyásolja az anyagcserét, a kiválasztást,a vérkeringést, a légzést, ezáltal is meggyorsítva a méreganyagok eltávolítását és kiürülését. A központi igerendszerre gyakorolt hatása következtében csökken vagy megszűnik a fáradság, oldódik a feszültség és a stressz.

Szalonunkban a következő masszázsokból választhat:

Arc Dekoltázs masszázs 30 perc
Lassú, relaxációs masszázsforma, mely az arcot, nyakat, dekoltázst foglalja magába. Csökkenti az idegrendszer feszültségét, ezért nyugtató hatású.

Arc Dekoltázs Kar Fej masszázs 50 perc
Lassú, relaxációs masszázsforma, mely az arc, nyak, dekoltázs,kar és fej masszázsát foglalja magába. Csökkenti az idegrendszer feszültségét, bőrfeszesítő hatású.

Hát masszázs 30 perc
Egy klasszikus masszázs, mely az izmok felső rétegét célozza, azzal a különbséggel, hogy csak a hátra terjed ki.

Teljes test masszázs 60 perc
A masszázs során könnyebben ellazulnak a fájdalmasan feszült, görcsös izmok,oldódnak az izomcsomók, javul az agy vérellátása. masszázs erősíti az immunrendszert, enyhíti a stresszt, ráadásul a stressz csökkentésével segíti a hormonszint normalizálását .


A testet ért közvetlen mehanikai inger , az érintés eredményeképpen a bőr megfiatalodik , rugalmassá , feszessé , élettelivé válik , felfrissül tisztul. Az érintés kellemes , a törődés érzetét kelti , és ettől szabadabbnak, boldogabnak érezzük magunkat. Ezek az érzések pedig üzenetet küldenek a központi idegrendszernek , ez az üzenet ezután a hormonrenszerhez jut és fokozott endorfin-termelődés indul be. Ez a közismertebb nevén boldogsághormon fájdalomcsillapító hatású , nyugtatja az idegeket , és erősíti az immunrendszert. A masszázs során alkalmazott krémek , olajok hatóanyagai pedig tovább fokozzák ezeket a hatásokat.

Kényesztesse testét masszázsainkkal!!!!

 

Fel