Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/wwwsalon/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 27

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in /home/wwwsalon/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 28

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in /home/wwwsalon/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 29
Kismamáknak

Bejelentkezés: +36-30/568-7755 E-mail: szita.kata@salondiva.hu   English english flag

Kismamáknak

 

 

Kismama-Szépségápolás

salon-diva-szolgaltatas-kismamaknak2

 A gyermekvállalás jelentős testi,lelki és fizikai változásokkal jár,így a szépségápolás szempontjából is különös figyelmet igényel.

Ezalatt az idő alatt a kezeléseket 3 csoportba osztjuk.

A terhesség első harmadában a hormonok  egyszerre idéznek elő rengeteg fizikai,lelki változást.

Jellegzetes tünet a homlok területén,hajtőben megjelenő apró,gennyes pattanások. Ami speciális  kozmetikai kezelést ,valamint otthoni ápolást igényel.

Valamint a testet fel kell készíteni a nemsokára bekövetkező térfogat növekedésre.

Az első trimeszter közepén már el kell kezdeni a terhességi májfolt kialakulásának megelőzését.

A terhesség második szakaszában a kozmetikai arc-dekltázs kezelés ilyenkor is jótékony hatással bír. A szervezet által nagy mennyiségben termelt ösztrogén előidézheti a bőr kiszáradását,ezért fokozott figyelmet kell fordítani a hidratálásra és a vízvisszatartásra.

Hatékony segítség lehet a vízvisszatartás ellen a testmasszázs.

Az a kismama aki eddig még nem tette meg,ebben a harmadban már mindenképpen használjon speciális stria elleni krémet,valamint speciális olajat a gát puhítására.

salon-diva-szolgaltatas-kismamaknak3

A terhesség harmadik szakaszában a plusz kilók kezdik húzni a gerincoszlopot és terhelik az ereket,a baba egyre nagyobb helyet foglal el a hasüregben, az anya nem tud aludni.

Egyáltalán nem meglepő,hogy ilyenkor a fáradtság és a nehéz lábakkal való bajlódás a mindennapok részeivé válnak.

Ebben az időszakban több mindenre is fel kell készíteni a testet,az arcbőrt. Hamarosan közeleg a szülés ideje. Ilyenkor már érdemes megtervezni a szőrtelenítések idejét.

Az utolsó harmadban érdemes figyelembe venni,hogy miután megszületik a kisbabánk,nehezebb lesz időt szakítani bőrünk ápolására.

Pedig a szülés után fellépő hormonváltozások sajnos hatalmas meglepetéseket tudnak okozni.

Ilyenkor érdemes a hatékony otthoni ápolással kapcsolatban kikérni kozmetikusunk véleményét.    

 

Fel